Ontwerpen van het intranet

Een internationaal gemeenschappelijk project


Het vormgeven van het intranet is een gemeenschappelijk project van Burhany-broeders en zusters uit vele landen, dat door het internationale centrum voor onderzoek en strategische studies gecoördineerd wordt (contact: intranet@burhaniya.info, zetel: Huis Schnede). De inhoudelijke redactie van de presentatie is volgens de rubrieken ingedeeld - hiervoor en voor de aansprekende vormgeving en de technische realisering kunnen wij hulp gebruiken van:

  • Redacteuren voor de presentatie en actualisering van de relevante en correcte inhoud van de site
  • Vertalers en lezers voor correctie voor de verschillende talen
  • Ondersteuners voor de in aanbouw zijnde E-Shop (design, verwerking van bestellingen, levering en boekhouding in de verschillende landen)
  • Web Designers voor het voordurende verbeteren van het 'look & feel'
  • Technisch uitvoerder voor de omzetting van het vormgeving, ondersteuning van de gebruikers en het toepassen van de nieuwste technologie
  • Bij belangstelling graag melden bij het centrum (intranet@burhaniya.info), wij organiseren dan de verdere samenwerking. Hoe het intranet zich in de toekomst ontwikkelt hangt werkelijk af van de ideeŽn en de ondersteuning van de broeders en zusters. Een uitbouw in vele richtingen is denkbaar: meer inhoud (juist op lokaal niveau), meer multi-media, verbinding met andere belangrijke websites, password-beschermde gebieden, e-maillijsten, newsgroups, chatrooms, enzovoort.