De Tariqa Burhaniya is een gemeenschap van broeders en zusters verspreid over de hele wereld. De volgende voorstellen hebben als doel om het contact en de uitwisseling van meningen onder elkaar en met belangstellenden te bevorderen. (verdere voorstellen zijn in voorbereiding):

  • In In Burhaniya-wereld  staat informatie over de activiteiten van de Tariqa Burhaniya en contactmogelijkheden in uw omgeving.
  • News bevat ondermeer actuele informatie over vieringen, seminars en andere bovenregionale gebeurtenissen - tot deelname wordt u van harte uitgenodigd!
  • In ons gastenboek is altijd plaats voor uw indrukken en gedachtes, die bijvoorbeeld kunnen helpen bij de voortdurende verbetering van onze presentatie.
  • Indien u contact wenst, vanwege anders dan persoonlijke belangstelling (bijv. als journalist, als vertegenwoordiger van een organisatie), maak dan gebruik van verstrekte informatie op nationaal niveau (zie Burhaniya-wereld ), of neem contact op met het Europees Centrum in Huis Schnede of het hoofdkantoor in Khartoum.